Professionelle portrætter

Det handler om signalværdi

Det hele starter med dig. Hvilken historie vil du gerne fortælle? Med respekt og nysgerrighed tager jeg mig tid til, at lytte til lige nøjagtig dine ord. Uanset hvem du er, er dialogen fundament for, at skabe en god relation og opnå det bedste resultat. Hos mig, får du portrætfotos ud over det sædvanlige. Det handler ikke bare om et billede. Det handler om, at fange mennesket bag. Min vigtigste opgave som fotograf er, at få dig til, at udstråle det menneske du er.
For nogen er det nemt at stå foran et kamera. For andre kan det være en udfordring. Jeg hjælper dig med, at slappe af og give dig tid, så vi sammen kan skabe det bedste resultat.

I min optik er et professionelt portræt altafgørende. Det handler om signalværdi. Hvad vil du vise verden. Hvad skal verden vide om dig.

Jeg har arbejdet både med privatpersoner og virksomheder – store som små. Om du skal bruge et portræt til din LinkedIn eller i en større sammenhæng til din hjemmeside, er det væsentlige, at det afspejler dine værdier. Det kan jeg hjælpe dig med.